Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Το κίνημα κατά των διοδίων καθημερινά μεγαλώνει...


ΟΧΙ στα ΔΙΟΔΙΑ - Οδηγίες για τις μπάρες

ΠΗΓΗ: LAMIA REPORT


Το κίνημα κατά των διοδίων καθημερινά μεγαλώνει...

Συνεδρίασε σήμερα στο Μώλο το συντονιστικό πανελλαδικό για τα διόδια και οι διοργανωτές κάνουν λόγο ένα κίνημα που αγκαλιάζεται από την κοινωνία και τους πολίτες.

<<Με παλμό και αγωνιστική διάθεση όλοι οι παριστάμενοι δήλωσαν την ανυποχώρητη στάση έναντι στη ληστρική στάση τόσο των ιδιωτικών όσο και κρατικών εταιριών διαχείρισης των εθνικών μας δρόμων, που μετατρέπουν όλη μας τη ζωή σε μια μπάρα που πρέπει να αποφασίσουμε να την σπρώξουμε ή όχι για να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας. Όχι τυχαία, το βασικό μας σύνθημα για το πανελλαδικό "ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" βρίσκει χιλιάδες πολίτες και κατοίκους συμμέτοχους στο κίνημα μας, που παραμένει βαθιά πολιτικό αλλά όχι κομματικά εξαρτημένο, προσπαθώντας να εκφράσει τις βαθύτερες αγωνίες μας για το μέλλον και τη ζωή σε συνθήκες κρίσης και χρεοκοπίας.

Κατατέθηκαν πολλές προτάσεις και ιδέες που ορισμένες απαιτούν μαι περαιτέρω επεξεργασία από τη πλευρά μας για να επεκτείνουμε τον αγώνα μας στην Αττική Οδό και στα κρατικά διόδια που ξεκινούν να μπαίνουν ιδιαίτερα στην Εγνατία Οδό, όπου απαιτείται μια αποφασιστική στάση πριν η Εγνατία οδός, αντί για οδός των λαών και των δυσπρόσιτων περιοχών, μετατραπεί σε οδό των πολυεθνικών και των τραπεζών.>>

Οδηγίες για το πως να ανοίγετε τις μπάρες:


1. Φτάνουμε με το αυτοκίνητο μας μπροστά στην μπάρα – Δεν ανοίγουμε συζήτηση με τον υπάλληλο.
2. Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο μας.
3. Σπρώχνουμε την μπάρα προς τα εμπρός σαν να ανοίγουμε μία πόρτα και όχι προς τα πάνω.
4. Η μπάρα πηγαίνει προς το πλάι και δεν παθαίνει καμιά φθορά
6. Ακούγεται ένας ήχος σειρήνας που δεν του δίνουμε καμιά σημασία
5. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο μας και συνεχίζουμε τον δρόμο μας.


Στην όλη διαδικασία (άρνησης πληρωμής) δεν επιτρέπεται να επέμβει ούτε η Αστυνομία (αφού δεν κάνουμε καμία παράβαση του Κ.Ο.Κ.) , ούτε η Εφορία (μια που η άρνηση πληρωμής είναι διαφορά μεταξύ ιδιωτών).

Περισσότερες πληροφορίες και νομικές συμβουλές μπορείτε να λάβετε από τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων Ενάντια στα Διόδια.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
ΜΩΛΟΣ: 6972508391 6972508391
ΛΑΜΙΑ: 6985951959 6985951959
ΤΡΑΓΑΝΑ: 6936950699 6936950699, 6932453993 6932453993


Περισσότερες πληροφορίες και βίντεο:http://epitropesdiodiastop.blogspot.com και www.oxidiodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου