Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Δ Ε Ν Π Λ Η Ρ Ω Ν Ο Υ Μ Ε … Ω Σ Ε Δ Ω ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ


Δ Ε Ν Π Λ Η Ρ Ω Ν Ο Υ Μ Ε … Ω Σ Ε Δ Ω
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Κ Α ΤΑ Γ Γ Ε Λ Ι A

Tον Οκτώβρη του 2010 (παραμονές εκλογών) η Super Star Ελευθερία Τοκατλίδη, Πρόεδρος Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαϊδαρίου, δήλωνε: «Το κόστος ανά παιδί έχει μειωθεί κατά 50%» σε σύγκριση με άλλες χρονιές «οπότε παραλάβαμε τα ηνία του ΝΠΔΔ (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου).Ακούγεται παράδοξο σε μία εποχή όπου τα κόστη ανεβαίνουν κατακόρυφα εξαιτίαςτης γενικευμένης κρίσης που διέρχεται η οικονομία μας. Εντούτοις, ο εξορθολογισμός των εξόδων συντήρησης των σταθμών μέσα από τον επισταμένο έλεγχο και την πλήρη καταγραφή όλων των δαπανών κατέστησε εφικτό το χαμηλό κόστοςτροφείων. Με πνεύμα εξορθολογισμού των δαπανών καταφέραμε να βάλουμε τάξη σταοικονομικά του Νομικού Προσώπου μηχανογραφώντας τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών. Έτσι καταφέραμε από τη μία να ελέγξουμε μία σειρά από σπατάλες που υπήρχαν με μία αύξηση οριακή της τάξης του 10% ».
Αυτή που δήλωνε τα παραπάνω ζητούσε εκείνη την περίοδο, από τον κόσμο του Χαϊδαρίου την ψήφο του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το δεξιό ψηφοδέλτιο του Μαραβέλια.
Την Δευτέρα 13 Δεκέμβρη νύχτα όπως θα λέγαμε όλοι εμείς που θέλουμε να ζούμε αξιοπρεπώς η Τοκατλίδου και η παρέα της αποφάσισαν, από 1/1/2011 αύξηση των τροφείων των παιδικών σταθμών Χαϊδαρίου κατά 40%. Αν δεν γίνουν οι αυξήσεις θα κλείσουν κάποιοι παιδικοί σταθμοί διεμήνυσε. Αυτό είναι πολιτικό σκάνδαλο και προσωπική ήττα της Τοκατλίδου και των κολλητών της.
Εμείς που δεν αντέχουμε άλλο την ληστείαπου γίνεται σε βάρος μας απαντάμε, μην τολμήσετε να κάνετε πράξη αυτά που σχεδιάζετε… αυτό είναι προειδοποίηση. Ο οικογενειακός προγραμματισμός και το εισόδημα του κόσμου δεν αντέχει άλλες κλεψιές, άλλα μέτρα λιτότητας. Αν θέλετε να έχετε την τύχη που είχαν και άλλοι χαραμοφάηδες σαν και του λόγου σας, κάντε το. Εμείς θα βρεθούμε δίπλα σε όλους τους πολίτες που αρνούνται να συναινέσουν σε πολιτικές και μέτρα που τον οδηγούν στην εξαθλίωση, σε όλους όσους δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα γιατί πολύ απλά, δεν έχουν για να χάσουν.
ΑΠ Α Ι Τ Ο Υ Μ E Κ Α Ι Δ Ε Ν Π Α Ζ Α Ρ Ε Υ Ο Υ Μ Ε
1ον Να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό συμβούλιο Χαϊδαρίου και να μπλοκάρει το κλείσιμο και τις παράνομες αυξήσεις στα τροφεία, παίρνοντας απόφαση για κατάργηση των τροφείων. Να είμαστε όλοι εκεί.
2ον Να μπλοκαριστούν και να ανοιχτούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί κρατικών νομικών και φυσικών προσώπων όλων όσων έχουν και είχαν εμπλοκή με αυτούς.
3ον Οιπαιδικοί σταθμοί και η διαχείρισή τους να περάσουν στα χέρια των γονιών τωνδασκάλων των εργαζομένων στη καθαριότητα και την σίτιση των παιδιών μας.
4ον Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος, να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι
5ον Να φύγουν τώρα οι άρπαγες και κλέφτες διαχειριστές νομικών ή άλλων προσώπων
6ον Να επανακτήσουμε το κοινωνικό, Δημόσιοκαι δωρεάν έργο και χαρακτήρα των παιδικών σταθμών και όχι την λειτουργία τους ως ιδιωτικές επιχειρήσεις.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΥΜΩΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Αναρτήθηκε από ΓΟΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου