Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ !


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !

ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 29/12/2010 , ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ , ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ . ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ .

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ



ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ


Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κοινότητας Βαρνάβα, κατά την συνεδρίασή του της Τρίτης28 Δεκέμβρη 2010, μετά από σχετική εισήγηση του Κοινοτικού Συμβούλου Γιώργου Κόλλια και διαλογική συζήτηση που ακολούθησε
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην Δημοτική Αρχή και τον λαό της Κερατέας, που αυτές τις μέρες υπερασπίζονται σθεναρά τον τόπο τους, αμυνόμενοι στην επίθεση που δέχονται από τις δυνάμεις καταστολής.
Καλεί την Κυβέρνηση να αποσύρει τις αστυνομικές δυνάμεις από την Κερατέα, να σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις και να κάτσει στο τραπέζι του διαλόγου.
Δηλώνει αλληλέγγυο στον αγώνα ενάντια στους καταστροφικούς για το περιβάλλον ΧΥΤΑ, τόσο στην Κερατέα, όσο και στο Γραμματικό.

Τάσσεται κατά του δήθεν "Περιφερειακού Σχεδιασμού" για την διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής, ο οποίος οδηγεί σε ξεπερασμένες, περιβαλλοντοκτόνες, οικονομικά ασύμφορες επιλογές και απαιτεί διάλογο από μηδενική βάση, με σκοπό την εύρεση της επιστημονικά αποδεκτής, περιβαλλοντικά ορθής, οικονομικά βιώσιμης και κοινωνικά δίκαιης λύσης, σε Εθνική βάση.
Εξουσιοδοτεί τον πρόεδρό του να διαβιβάσει την παρούσα στον Δήμο Κερατέας, τα Υπουργεία Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Προστασία του Πολίτη και τα μέσα ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου