Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ:ΤΡΙΤΗ 28 Φεβ 2012 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ


Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 συζητείται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Επιτροπής Αγώνα κατά των ΧΥΤΑ για την αναστολή των εργασιών στο ΧΥΤΑ Γραμματικού.
Όπως είναι γνωστό εκδόθηκε την 18/1/2012 η έκθεση ελέγχου των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος η οποία αποτελεί την πρώτη - από επίσημο φορέα - ρωγμή στο σαθρές οικοδόμημα που αποκαλείται «Μελέτη Περιβαλλοντικών

Επιπτώσεων ΧΥΤΑ Γραμματικού» και ανοίγει το δρόμο για την ολοκληρωτική αποδόμησή της, την ματαίωση του έργου και την αναζήτηση και τιμωρία των υπευθύνων για το έγκλημα που συντελέσθηκε.
Η Επιτροπή Αγώνα κατά των ΧΥΤΑ καλεί όλους τους κατοίκους του δήμου Μαραθώνα να παρευρεθούν, την Τρίτη 28 Φεβ. 2012 και ώρα 09.00 π.μ. στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΟΚΑΤ, αίθουσα 3).

Η Πρωτοβουλία συνεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων θέλει να μεταφέρει αυτό το κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της Αττικής. Είναι υπόθεση όλων μας η ανατροπή του αντιπεριβαλοντικού, αντικοινωνικού και φιλοεργολαβικού σχεδιασμού, που επιχειρείται να εδραιωθεί με τη δημοπράτηση των τεσσάρων νέων εργοστασίων επεξεργασίας στην Αττική.
Λύση υπάρχει και βρίσκεται στην αποκεντρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων (επισυνάπτεται η σχετική πρόταση).


http://prosynat.blogspot.com/2012/02/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου