Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ


ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ
Tips & Tricks
Κανόνας 1ος.
Ποτέ μόνος Όταν βρεθείτε στο πεδίο των μαχών μην μείνετε ΠΟΤΕ μόνος. Πάντα με ομάδα. Όσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερο. Έτσι θα έχετε βοήθεια (φάρμακα, υποστήριξη) και μειώνεται ο κίνδυνος σύλληψης. Δύσκολα τα ΜΑΤ ορμούν σε ομάδα 20 ατόμων για να τους συλλάβουν όλους
Κανόνας 2ος.
Πάντα οργανωμένοι Μια καλή μάσκα, υγρό Riopan, malox διαλυμένο με νερό. Προτιμήστε ρούχα που καλύπτουν το σώμα. Ποτέ κοντομάνικα ή κοντά παντελόνια. Προτιμήστε δερμάτινα μπουφάν ή αντιανεμικά. Δεν αφήνουν το δακρυγόνο να φτάσει στο δέρμα. Προτιμήστε σπορ ενδυμασία και αθλητικό παπούτσι. Σας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ΜΑΤ.. Η στολή και ο εξοπλισμός των ΜΑΤ είναι βαρύς και άβολος. Εσείς θα μπορείτε να τρέξετε σφεντόνα!! ΠΟΤΕ σακίδιο !! Τα ΜΑΤ έχουν εντολή να συλλαμβάνουν ΠΡΩΤΑ αυτούς. Μπορεί στο σακίδιο να μην έχετε τίποτα παράνομο. Τα ΜΑΤ όμως πιθανότατα θα σας "σταμπάρουν". Δύσκολα γλιτώνετε μετά.
Κανόνας 3ος.
Η θέση στο πεδίο της μάχης Ίσως το σημαντικότερο. Πολλοί δεν δίνουν σημασία σε αυτό. Πάντα τσεκάρετε πίσω αριστερή και πίσω δεξιά γωνία. Παρατηρήστε τις κινήσεις των ΜΑΤ και ιδίως όταν σηκώνει ο διμοιρίτης το χέρι και δείχνει 1, 2 κτλ δάχτυλα. Μετά από καιρό μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε τις εντολές που δίνει στη διμοιρία. Τα ΜΑΤ ακολουθούν πάντα τις εντολές του διμοιρίτη. Τις πίσω γωνίες τις τσεκάρουμε γιατί τα ΜΑΤ αρέσκονται σε κυκλωτικές κινήσεις. ΠΑΝΤΑ να έχετε μια σίγουρη οδό διαφυγής. 2ος λόγος για να τσεκάρετε συνεχώς πίσω σας είναι οι μπαχαλάκηδες. Πετούν κεζάπια και μάρμαρα. Μπορεί καταλάθος να τα φάτε στο κεφάλι. ΝΑΙ να φάτε μάρμαρο από πίσω. Μεγάλη προσοχή σε αυτό. Πάντα να είστε ΠΙΣΩ από τα μπαχαλάκια. Τουλάχιστον όταν πετούν μάρμαρα τα ΜΑΤ βλέπετε ποιος τα πετάει και προς τα που. Έτσι έχετε 1 μέτωπο το οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε. Η θέση του ανέμου. Παρατηρήστε (από την αρχή) προς τα που φυσάει ο άνεμος. Βρεθείτε στην αντίθετη θέση. Έτσι αν πέσει ομοβροντία χημικών θα είστε από την πλευρά που έρχεται καθαρός αέρας. Μπορεί να ζαλιστείτε για λίγο αλλά λόγω του καθαρού αέρα πολύ σύντομα θα είστε ΟΚ. Προσοχή στην υποχώρηση των ΜΑΤ. Μεγάλη προσοχή. Γίνεται για συλλήψεις. Είναι στρατιωτική κίνηση. Πολλοί την πατάνε. Ο κανόνας εμπλοκή-απεμπλοκή γίνεται για τη διάλυση μπλοκ διαδηλωτών. Όταν υποχωρούν ΜΗΝ χαλάτε την ομάδα. Παραμείνετε όλοι μαζί έστω και αν θέλετε να κινηθείτε λίγο προς τα εμπρός. Ποτέ γιούρια. ΕΤΣΙ κάνουν τις συλλήψεις. Αντίδραση σε περίπτωση εφόδου. Τα ΜΑΤ τρομοκρατούν τον κόσμο όταν ορμούν με 100άρια. Μην κάνετε άτακτη φυγή. Αν είστε ικανός αριθμός διαδηλωτών π.χ 200-300 άτομα δεν θα τολμήσουν να σας συλλάβουν όλους μαζί. Μια διμοιρία ΜΑΤ είναι 20 άτομα. Αν τους περιλάβετε, όσα χημικά και αν ρίξουν γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν σοβαρά. Ιδίως αν βρεθεί ένας ΜΑΤατζής στην άσφαλτο. Οπισθοχώρηση ΑΡΓΑ και αναζητήστε με κοφτές ματιές προς τα πίσω άσυλο (κάποιο ξενοδοχείο, καφέ, γραφείο). Στο Σύνταγμα οι επιχειρηματίες βοηθούν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τον απλό κόσμο και ΜΠΡΑΒΟ τους!
Κανόνας 4ος.
Μέσα στο σύννεφο των χημικών Η δραστική ουσία των χημικών ενεργοποιείται με την υγρασία. Πασαλείψτε το σώμα σας με πούδρα (Talk) πριν κατεβείτε. Ποτέ ενυδατικές κρέμες στο πρόσωπο πριν κατεβείτε. Οι γυναίκες αποφύγετε το make-up. Ξερή επιδερμίδα είναι το άριστο. Μόλις δείτε να αγριεύουν τα πράγματα ζητήστε να ψεκάσουν το πρόσωπό σας με malox ή αλείψτε riopan. ΠΟΤΕ δεν τρίβουμε τα μάτια ή την επιδερμίδα. Φτύστε, κάντε ότι θέλετε. Τα χέρια μακριά από το πρόσωπο και το σώμα. Μπύρα, τσιγάρο. Και τα δυο βοηθούν. Ιδίως η μπύρα. Η μαγιά που έχει μέσα επαναφέρει τον οργανισμό και το αλκοόλ μειώνει την παρενέργεια των δακρυγόνων που είναι το άγχος, η νευρικότητα και ο πανικός. ΠΟΤΕ πανικός.
Κανόνας 5ος.
Πληροφορίες: Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης πάρτε το απόφαση ότι η πλατεία θα είναι γεμάτη ρουφιάνους. Απομακρύνετε τα πρόσωπα που δεν γνωρίζετε. Αν δεν είναι δυνατό αυτό (που συνήθως δεν είναι) χρησιμοποιήστε άλλη μια στρατιωτική τακτική (στις διαβιβάσεις ήμουν..) που είναι η τακτική της σύγχυσης. Μιλήστε στα άτομα αυτά και δώστε τους ΛΑΘΟΣ πληροφορίες. Π.χ "έρχεται μια ομάδα 500 ατόμων από εκεί", "σκοπεύουμε να κινηθούμε προς τα εκεί". Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μπάχαλο στον εχθρό από το να μην ξέρει τι του γίνεται. Βάλτε και εσείς "ρουφιάνους"! Τα ΜΑΤ χρησιμοποιούν τακτικές στρατού. Μια από αυτές είναι η τακτική του αιφνιδιασμού. Αρέσκονται να κρύβονται σε στενά και παράδρομους. Βασικό στοιχείο επιτυχίας διεξαγωγής μιας μάχης είναι να είσαι ένα βήμα μπροστά από τον εχθρό. Αν ανήκετε σε συγκροτημένη ομάδα (κίνημα κτλ) μπορείτε πολύ εύκολα να στείλετε 4-5 άτομα σε στενά με το κινητό τους. Πχ. μια "σφηκοφωλιά" είναι η οδός Νίκης κάτω από την Φιλελλήνων. Αυτοί καθισμένοι σε ένα καφέ, τοστάδικο κτλ διακριτικά μπορούν να σας ειδοποιήσουν στο Σύνταγμα με SMS (ποτέ μην μιλάτε στο τηλέφωνο μπροστά σε ΜΑΤ) για την έναρξη εφόδου. Φροντίστε να έχετε ένα άτομο μέσα στο μετρό!! Έχω δει έφοδο κατευθείαν στην πλατεία μέσα από το μετρό. Επίσης τα ΜΑΤ πολλές φορές κάνουν το λάθος να έχουν τους ασυρμάτους στην διαπασών. Βοηθάει πολύ αυτό :) Αυτά για αρχή...
απο το fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου