Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 8 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/9, 9 πμ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΚΤΗΡΙΟ 2, ΑΙΘΟΥΣΑ 1







Ομάδα συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω, μεταξύ αυτών και κατηγορούμενοι στην μεθαυριανή δίκη της Δευτέρας 24/9, στα Δικαστήρια Ευελπίδων, 9 πμ, παρενέβησαν στους πολίτες της Καλλιθέας ζητώντας την συμπαράσταση τους. Παραθέτουμε την προκήρυξη που μοιράσαμε κατά χιλιάδες. Η παρέμβαση μας , που έγινε σήμερα, στην πλατεία Κύπρου, κράτησε περισσότερο από 2 ώρες και έγινε αποδεκτή ζεστά από το σύνολο σχεδόν των περαστικών ή των καθήμενων στις καφετέριες.
Η προκήρυξη:

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 8 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/9, 9 πμ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΚΤΗΡΙΟ 2, ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω σας καλεί όλους τη Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη, 9 π.μ., στα δικαστήρια Ευελπίδων, όπου δικάζονται οι οκτώ συναγωνιστές μας. Οι συναγωνιστές μας σέρνονται σε μία καθαρά πολιτική δίκη, μετά από τη δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω και κατοίκων της Καλλιθέας στο τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ στις 25 Νοέμβρη του 2011. Μετά το πέρας της κινητοποίησης και ενώ οι συναγωνιστές και οι κάτοικοι που συμμετείχαν βρίσκονταν επί της οδού Θησέως, τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ περικύκλωσαν και άσκησαν βία εναντίον τους, συλλαμβάνοντας στο σωρό οκτώ εξ αυτών.
Οι αγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, επανασυνδέουμε καθημερινά κομμένα ρεύματα συμπολιτών μας, περιφρουρούμε σπίτια στα οποία πρόκειται να κοπεί το ρεύμα, παρεμβαίνουμε σε υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε κάθε γειτονιά στην Αθήνα και στην επαρχία, πραγματοποιούμε δυναμικές δράσεις στα γραφεία ιδιωτικών εταιριών που αναλαμβάνουν τις διακοπές ρεύματος και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ενημερώσουμε τον κόσμο σε σχέση με την αδικία και την αντισυνταγματικότητα του χαρατσιού. Συμβάλλουμε έμπρακτα στη δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης μεταξύ των συμπολιτών μας και είμαστε περήφανοι για αυτό! Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!
Είμαστε περήφανοι για τους συναγωνιστές μας οι οποίοι οδηγούνται σε αυτή τη φρονηματική δίκη! Θα δώσουμε το δυναμικό παρόν και θα νικήσουμε και σε αυτό το σημαντικό αγώνα!
Όλοι τη Δευτέρα 24/9, 9πμ στα δικαστήρια Ευελπίδων! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ                                 www.kinimadenplirono.gr




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου