Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Πάτρα: Φορτώνουν κακούργημα στους συλληφθέντες των επεισοδίων στα Ψηλά Αλώνια ενώ τους προσήγαγαν 1 ώρα μετά !!

ΠΑΤΡΑ : Παρέμβαση- Κατάληψη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό με αφορμή την εκδικητική στάση και το μαγειρεμένο κατηγορητήριο του κράτους στους 4 συλληφθέντες των επεισοδίων, στα Ψηλά Αλώνια, φασιστών - αντιφασιστών.

 Οι 4 κρατούνται μέχρι την απολογία τους την Δευτέρα.
Οι 4 θα μπορούσε να είναι ο καθένας και η κάθε μία...

Περισσότερα για την υπόθεση :

Πάτρα: Φορτώνουν κακούργημα στους συλληφθέντες των επεισοδίων στα Ψηλά Αλώνια ενώ τους προσήγαγαν 1 ώρα μετά !! 

 Τα επεισόδια στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας μεταξύ Χρυσαυγιτων και αντιφασιστών έλαβαν χώρα την Πέμπτη, μεταξύ 2:30 και 3:00 το πρωί ,γύρω στις 3:45 και μέχρι τις 5:00 η αστυνομία κάνει προσαγωγές στο σωρό στην γύρω περιοχή.

Οδηγήθηκαν 9 άτομα στην ασφάλεια 5 κοπέλες 3 άντρες και ένας έφηβος 16 χρονών.

 Μετά από 10 ώρες αφήνονται ...
ελεύθερες οι κοπέλες και οι 4 υπόλοιποι οδηγούνται στον εισαγγελέα με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας !

Πολλά τα περίεργα σε αυτή την ιστορία , οι χρυσαυγιτες που κατέθεσαν έγραψαν στις απολογίες τους πως αυτοί που τους επιτέθηκαν είχαν «ανθρωποκτόνο πρόθεση» ξέροντας, είτε τους το σφύριξαν οι μπάτσοι είτε ήταν μιλημένοι από την οργάνωσή τους, πως αυτό στέλνει για κακούργημα τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση ενώ δεν τους μαχαίρωσαν η πυροβόλησαν και πήραν εξιτήριο μέσα σε λίγες ώρες με μώλωπες και ζάλη ...
Ένα άλλο είναι πως αναγνώρισαν τους προσαχθέντες  εφόσον από μαρτυρίες όλοι φορούσαν κράνη και οι μπάτσοι δεν είχαν μαρτυρίες για το τι φορούσαν οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο ,πως ξέρουν ότι οι χρυσαυγιτες λένε την αλήθεια ???

Επισημαίνω πως τουλάχιστον οι 3 έχουν άλλοθι για την ώρα των επεισοδίων αφού ήταν στην δουλειά, κάτι που αγνοήθηκε από αστυνομία και εισαγγελία.

Απ ότι φαίνεται είναι άλλη μια εκδικητική στάση του Ελληνικού κράτους και της «Δικαιοσύνης» απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό κομμάτι της χώρας .
Δεν θα διστάσουν να καταστρέψουν ζωές για παραδειγματισμό …

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου