Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ‘73 - ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!



Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ‘73
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!

προσπάθεια κράτους και παρακράτους να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή δε θα περάσει!

Το κράτος της τροϊκανής κατοχής προχωρά, μέσα στον πανικό της αναμενόμενης κατάρρευσης του, στο συνεχές ξεγύμνωμα και από το τελευταίο εναπομείναν φύλο συκής δημοκρατίας.
Μετά το χτύπημα κάθε καταχτημένου με αγώνες αιώνων εργασιακού δικαιώματος, προσπαθεί να πάρει πίσω και τα τελευταία δημοκρατικά δικαιώματα μας. Με την βοήθεια κρατικών και παρακρατικών συμμοριών, αποπειράται να φιμώσει κάθε φωνή αντίστασης.
Είτε αυτή προέρχεται από τις εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτών σε απεργίες, διαδηλώσεις και πρόσφατα, παρελάσεις, είτε πρόκειται για θέματα πολιτισμού και μνήμης (περιπτώσεις Χυτηρίου, εκδήλωσης στην Πεύκη για τον συνθέτη της αντίστασης Αλέκο Ξένο κ.λ.π.) και ακόμη για οποιαδήποτε φωνή μέσα στα ΜΜΕ κάνει το αυτονόητο: να μεταφέρει την είδηση στους πολίτες.
Έτσι, αμέσως μετά την υπόθεση της πολιτικής δίωξης, φρονηματικού χαρακτήρα σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη έχουμε τον κυνικό αποκεφαλισμό των δημοσιογράφων της (πολύ) πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ, Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη, με συνοπτικές διαδικασίες από τον, γνωστό και μη εξαιρετέο, Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Αιμίλιο Λιάτσο.
Οι μάσκες δημοκρατίας της τρικομματικής κυβέρνησης έχουν πέσει. Ο τρόμος τους μπροστά στον αναμενόμενο λαϊκό ξεσηκωμό, τους κάνει να ενεργούν υπό το κράτος...
πανικού. Να ξέρουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες και ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει στο πάγκο του.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει βιώσει και βιώνει τους διωγμούς του κράτους των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών. Οι φωνή μας και η δράση μας τους ενοχλούν. Στεκόμαστε φύσει και θέσει στο πλευρό οποιουδήποτε διώκεται για ιδέες και πράξεις που σκοπό έχουν να ενημερώσουν και να αφυπνίσουν το λαό.
Η ΕΡΤ είναι περιουσία του λαού, έχει φτιαχτεί και λειτουργεί με τα λεφτά όλων μας και όχι τσιφλίκι του κάθε αποτυχημένου παπαγάλου. Απαιτούμε το άμεσο σταμάτημα κάθε δίωξης ενάντια στους λειτουργούς της ενημέρωσης.

Καταγγελία του Κινήματος Δεν Πληρώνω για το νέο νόμο "χωρίς απόδειξη δεν πληρώνω"..

Tα λαμόγια ενός κράτους - απατεώνα προσπαθούν να μας ξεγελάσουν με φτηνά αποπροσανατολιστικά τεχνάσματα”.

Με έναν ανήθικο, αποπροσανατολιστικό και κανιβαλιστικό νόμο, προσπαθούν να μας στρέψουν τον ένα απέναντι στον άλλον, προκειμένου τα μεγαλολαμόγια του κράτους των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών να μας ληστεύουν ανενόχλητοι.
Όσο εμείς, κατά το γνωστό "διαίρει και βασίλευε" θα τσακωνόμαστε με τον σουβλατζή ή τον καφετζή για το ένα ευρώ που δεν μας έκοψε απόδειξη, αυτοί θα κλέβουν εκατομμύρια κάτω από την μύτη μας δολοφονώντας έναν ολόκληρο λαό.
Πού είναι ο νόμος για όλους αυτούς τους μεγαλοβιομήχανους,   τους καναλάρχες, τους μεγαλοεκδότες και τα λοιπά λαμόγια, που έκλεβαν «νομότυπα» εκατομμύρια, μην πληρώνοντας τα χαράτσια, τη στιγμή που αυτοί που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους επιβάλουν διακοπή ρεύματος ή καταδικάζουν άρρωστους, άνεργους και ανήμπορους συμπολίτες μας;
Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τους κυβερνητικούς απατεώνες που θέλουν να μας μετατρέψουν σε μια κοινωνία κανιβάλων για να τρέφονται τελικά αυτοί από τις σάρκες μας.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δεν έχει καμιά σχέση με το "χωρίς απόδειξη δεν πληρώνω", όπως προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά διάφορα παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜΕ. 
Αντίθετα, όλοι μαζί λέμε: Δεν τσιμπάμε στα κόλπα σας! 

Ενωμένοι σαν μια γροθιά πρέπει να τους πετάξουμε όλους αυτούς, τροϊκανούς και τις πολιτικές καμαριέρες τους, στον καιάδα της ιστορίας.


28η Οκτωβρίου - Μεγάλο ΟΧΙ στις πολιτικές της εξαθλίωσης και στον φασισμό σε όλη την  Ελλάδα.

Κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας  και υπό την επιτήρηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων (ακόμη και του στρατού στη Θεσσαλονίκη) ολοκληρώθηκαν οι παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα.  Ο κόσμος που παρευρέθηκε αποδοκίμασε έντονα τα «επίσημα» πολιτικά πρόσωπα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις φορείς και οργανώσεις ακολούθησαν τις παρελάσεις διαδηλώνοντας.
Στην πρωτεύουσα, παρά την πρωτοφανή αστυνομοκρατία, χιλιάδες κόσμος συνέρρευσε σε κάθε γειτονιά, μετατρέποντας τις παρελάσεις σε μεγάλες λαϊκές διαδηλώσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Περιστέρι, στο Κερατσίνι αλλά και σε άλλες περιοχές, μαθητές παρέλασαν με αντιναζιστικά περιβραχιόνια. Στη Νέα Φιλαδέλφεια, πολίτες της περιοχής διαδήλωσαν δυναμικά και πραγματοποίησαν πορεία μαζί με το Κίνημα Δεν Πληρώνω, την τοπική Λαϊκή Συνέλευση, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους από το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων. Βροντοφωνάχτηκαν συνθήματα ενάντια στις πολιτικές της εξαθλίωσης, κατά του φασισμού και ενάντια στο κλείσιμο των νοσοκομείων της περιοχής.
Με σύνθημα ενάντια στους μεγαλοεργολάβους χρυσοθήρες παρέλασαν οι μαθητές της Χαλκιδικής, ενισχύοντας την φωνή αντίστασης ενάντια στο χρυσωρυχείο των Σκουριών. 
Στα Τρίκαλα, πάνω από 30 άτομα από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και το Κίνημα Δεν πληρώνω Τρικάλωνφώναξαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και της «Χρυσής Αυγής».
Στην Κάτω Αχαγιά η προκλητική ενέργεια μελών της Χρυσής Αυγής να χαιρετίσουν ναζιστικά μπροστά στο Ηρώων Πεσόντων στην πλατεία Δημοκρατίας, προκάλεσε την αντίδραση πολιτών οι οποίοι απώθησαν τους Χρυσαυγίτες και δεν τους επέτρεψαν να καταθέσουν στέφανα στο μνημείο.
Εν κατακλείδι, στις περισσότερες πόλεις της χώρας πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες διαδηλώσεις ενάντια στην μαύρη συγκυβέρνηση και το φασισμό. Οι μαθητές που παρέλασαν, έστειλαν και αυτοί με τη σειρά τους ηχηρό μήνυμα της αντίστασης, γυρνώντας το κεφάλι τους αντίθετα από τους επισήμους και σε πολλές περιπτώσεις φέροντας αντιναζιστικά σύμβολα.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!
Κίνημα Δεν Πληρώνω
Καυτατζόγλου 35, Αθήνα, ΤΚ:11144
211 0192839
mail: epitropes2010@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου