Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Για τον νέο νόμο "χωρίς απόδειξη δεν πληρώνω": ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

"Σε εφαρμογή τέθηκε η ρύθμιση που επιτρέπει στους καταναλωτές να μην πληρώνουν το κόστος των προϊόντων και υπηρεσιών που αγοράζουν αν δεν πάρουν απόδειξη λιανικής. Η σχετική αγορανομική διάταξη δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως."
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ
Για τον νέο νόμο "χωρίς απόδειξη δεν πληρώνω"..
 
Με έναν ανήθικο, αποπροσανατολιστικό και κανιβαλιστικό νόμο προσπαθουν να μας στρέψουν τον ένα απέναντι στον άλλον προκειμένου τα μεγαλολαμόγια του κράτους των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών να μας ληστεύουν ανενόχλητοι. 
Όσο εμείς, κατά το γνωστό "διαίρει και βασίλευε" θα τσακωνόμαστε με τον σουβλατζή ή τον καφετζή για το ένα ευρώ που δεν μας έκοψε απόδειξη, αυτοί θα κλέβουν εκατομμύρια κάτω από την μύτη μας δολοφονώντας έναν ολόκληρο λαό.

Που είναι ο νόμος για όλους αυτούς τους μεγαλοβιομήχανους,   τους καναλάρχες, τους μεγαλοεκδότες και λοιπά λαμόγια που έκλεβαν "νομότυπα" εκατομμύρια , μην πληρώνοντας τα χαράτσια , τη στιγμή που αυτοί που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους επιβάλουν διακοπή ρεύματος ή καταδικάζουν άρρωστους, άνεργους και ανήμπορους συμπολίτες μας;
Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί απο τους κυβερνητικούς απατεώνες που θέλουν να μας μετατρέψουν σε μια κοινωνία κανιβάλων για να τρέφονται τελικά αυτοί από τις σάρκες μας.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δεν έχει καμιά σχέση με το "χωρίς απόδειξη δεν πληρώνω", όπως προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά διάφορα παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜΕ. 
Αντίθετα,
Όλοι μαζί λέμε: Δεν τσιμπάμε στα κόλπα σας! 
Ενωμένοι σαν μια γροθιά πρέπει να τους πετάξουμε όλους αυτούς, τροϊκανούς και τις πολιτικές καμαριέρες τους, στον καιάδα της ιστορίας.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου