Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΕΡΙΣΣΟΣ (Οι φωτογραφίες είναι από τη σημερινή διαδήλωση στις 12-03-13)

«Η ζωή δεν αγοράζεται με χρυσό, έξω τα ΜΑΤ απ’ την Ιερισσό»
Χωριό υπό κατοχή θυμίζει η Ιερισσός καθώς τα ΜΑΤ του Δένδια και του Μπόμπολα έχουν καταλύσει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και ελευθερίας. Με ξύλο, δακρυγόνα και βομβίδες κρότου λάμψης τα ΜΑΤ έκαναν πραγματική έφοδο στο χωριό πριν από μερικές μέρες, τραυματίζοντας και συλλαμβάνοντας κατοίκους και μικρά παιδιά, μπουκάρωντας στα σπίτια των κατοίκων και στο σχολείο του χωριού. Οι κάτοικοι του χωριού βέβαια δε το βάζουν κάτω. Αντιδρούν δυναμικά στη χούντα των χρυσωρύχων και βάζουν δύσκολα στην κυβέρνηση και τις πολυεθνικές.


Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στέκεται με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Χαλκιδικής. Ως ένδειξη αλληλεγγύης, το Κίνημα Δεν Πληρώνω συμμετείχε και στην πορεία που διεξήχθη την Τρίτη 12-03-13 στο κέντρο της Αθήνας με μαζικό μπλοκ. Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε αυτήν την διαδήλωση, διατρανώνοντας την συμπαράταξή τους με το λαό της Χαλκιδικής που αγωνίζεται με σθένος ενάντια στη χούντα των μεγαλοεργολάβων και των πολυεθνικών. Ας ξεσηκωθούμε όλοι για να γίνει όλη η Ελλάδα μια Ιερισσός.


(οι φωτογραφίες είναι του συναγωνιστή Ηλία Θεοδωρόπουλου)
 Εξω τα ΜΑΤ απο την Ιερισσό-Η ζωή δεν αγοράζεται με χρυσό!Να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες κάτοικοι και να σταματήσουν οι προσαγωγές,οι βασανισμοί,οι διώξεις και οι απειλές!
Η Αλληλεγγύη το όπλο των λαών,πόλεμο στον πόλεμο των εταιριών!

















και αλλες φωτο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου