Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Δ.Σ. ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑΣ: ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 Νόμο για τις πορείες ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας...

Αντι να δει τις πραγματικές αιτίες του οικονομικού τους μαρασμού, η ηγεσία του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας τα βάζει με αυτούς που αγωνίζονται για το δικαίωμα στη ζωή. 
Από πότε κύριοι σας φταίνε οι διαδηλώσεις για τα λουκέτα τόσων μαγαζιών; 
Γιατί στις γειτονιές  της Αθήνας που δεν γίνονται διαδηλώσεις κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα μαγαζιά; 
 Μήπως οι διαδηλώσεις φταίνε για την μείωση του βιοτικού επίπεδου του λαού και έτσι της κατακόρυφης πτώσης της αγοραστικής του ικανότητας; Ο λαός ρίχνει τα δακρυγόνα και προκαλεί τα επεισόδια ή τα ΜΑΤ και οι δυνάμεις καταστολής του κράτους; 
Για το ΦΠΑ, την ψηλή εφορία και τις αυξήσεις του ρεύματος φταίνε οι διαδηλωτές; 
Μάλλον υποκινούμενοι είστε κύριοι του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου και ίσως είστε αλλοίθωροι και μάλιστα προς τα ακροδεξιά!!!  
Εσείς κύριοι δεν έχτε καμία σχέση και δεν αντιπροσωπεύετε τον βιοπαλαιστή μικρομεσαίο έμπορο που μας φωνάζει να του συνδέσουμε το ρεύμα γιατί το κράτος τον έχει οδηγήσει στη χρεοκοπία και με τα χαράτσια του παίρνει και το σπίτι.
Καιρός ο εμπορικός κόσμος να σας πει ένα μεγάλο ΟΥΣΤ!!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

Η είδηση...
Νόμο για τις πορείες ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας...

Τη ψήφιση νόμου «ώστε πέρα από το δημοκρατικό δικαίωμα της διαδήλωσης να προστατευθεί επιτέλους και το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να ζει, να αναπνέει, να κινείται και να εργάζεται ελεύθερα τις ημέρες των πάσης φύσεως κινητοποιήσεων», ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.
Προσθέτει ότι «αν η συντεταγμένη πολιτεία εξακολουθήσει την ένοχη ανοχή της σε τέτοια θέματα και δεν υιοθετήσει άμεσα την έκκληση, θα πρέπει να αναλάβει πλέον αυτή και μόνο, όλες τις ευθύνες πολιτικές και ουσιαστικές που της αναλογούν, για τη διαφαινόμενη εγκατάλειψη και καταστροφή της πρωτεύουσας, της αγοράς της και της μεσαίας τάξης που διαχρονικά αποτελεί τον σταθερό αιμοδότη της Εθνικής οικονομίας».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου