Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ - ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ: ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ;

Ολοενα και περισσοτερα γκαλοπ ερχονται στην επιφανεια σε διαφορα δημοσιογραφικά  σάιτ, εφημεριδες, καναλια κλπ.
Ολα αυτα κατοπιν παραγγελιας.
Ιδιαιτερα στα σάιτ μεγάλων συμφερόντων και στα ΜΜΕ.
Αυτο σημαινει οτι το ταδε καναλι ή εφημεριδα, που διαπλεκεται με συγκεκριμενα οικονομικα- πολιτικα συμφεροντα, πληρωσε την δεινα εταιρια δημοσκοπησεων για να τις βγαλει, με "επιστημονικο" τροπο τα αποτελεσματα οπως τα θελουν τα συγκεκριμενα μεγαλα συμφεροντα.

Το μονιμο στοιχειο αυτων των γκαλοπ ειναι η εξαφανιση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Δεν το εμφανιζουν με χαμηλα ποσοστα. Απλα δεν το εμφανιζουν καθολου.
Μπορει να συμπεριλαμβανουν στα γκαλοπ τον καθε, νεοεμφανιζομενο ή και αποσχισθεντα απο τα κομματα εξουσιας, Τσουτσουμπρουτσου, αλλα πουθενα το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.


Να υποθεσουμε οτι ειναι τυχαια η απουσια απο ΟΛΑ τα γκαλοπ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που και στις 2 εκλογικες αναμετρησεις κατεβηκε αυτοτελως και συγκεντρωσε στην πρωτη περιπου 1% και στην δευτερη υψηλοτερα ποσοστα απο αλλα κομματα που συμπεριλαμβανονται σε πολλα γκαλοπ (πχ την Ανταρσυα);
Μαλλον οχι.
Η απουσια αυτη συνδεεται με την διαπλοκη των διαφορων σάιτ και ΜΜΕ  με τα συμφεροντα των μεγαλοεργολαβων, τραπεζιτων, βιομηχανων και του κρατους που ανοιχτα βρισκονται σε συγκρουση με το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Το αποδεικνυουν και οι εκατονταδες διωξεις εναντια μας.

Φοβούνται την δυναμική που εμπεριέχει το Κίνημα μας και που υπερβαίνει κατά πολύ τους συγκεκριμένους οργανωμένους αγωνιστές. Φοβούνται την ακατάλυτη δύναμη ανατροπής που μπορεί να δημιουργηθεί με την συνένωση του συνειδητού κομματιού του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με το μεγάλο τσουνάμι αυτών που δεν έχουν να πληρώσουν και που είναι εκατομμύρια.

Μια συμβουλη στους εκλογολαγνους και γκαλοπολαγνους φιλους μας:
Ας αφησουμε τα γκαλοπ και ας ασχοληθουμε με την πραγματικη ζωη. 
Εκει που ολοκληρη κοινωνια δολοφονειται.


Ας συνδεσουμε κανενα κομμενο ρευμα και νερο, ας ακυρωσουμε πλειστηριασμους και κατασχεσεις σπιτιων, ας δωσουμε το παρον στην ΕΡΤ , ας διαδηλωσουμε εναντια στο κλεισιμο των Νοσοκομειων και εκπαιδευτικων ιδρυματων, ας αγωνιστουμε μαζι με τους εργαζομενους του ιδιωτικου και δημοσιου τομεα που απολυονται κατα χιλιαδες κλπ. Ας οργανωσουμε την παλη για την ανατροπη του σαπιου συστηματος εκμεταλλευσης ανθρωπου απο ανθρωπο.

Τα πληρωμενα γκαλοπ του ναρκισισμου και  του αποπροσανατολισμου, απο τα πραγματικα καθηκοντα, ειναι μια παγιδα.

Οι πραγματικες  μαχες δινονται στους δρομους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου