Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Βίντεο και φωτο από τα δικαστήρια του Κιάτου στη δίκη αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω και πολιτών από το κράτος των μεγαλοεργολάβων.





Πλήθος συναγωνιστών και αλληλέγγυων πλημμύρισαν τα δικαστήρια του Κιάτου στη σημερινή δίκη των αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω και κατοίκων, για τον αγώνα τους ενάντια στα διόδια της Ολυμπίας Οδού και τον νόμο Ρέππα (που καθιστά την τροχαία που πληρώνει ο ελληνικός λαός όργανο των μεγαλοεργολάβων). 

Συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω από διάφορες επιτροπές ανά την Ελλάδα (Αττική, Κορινθία, Αχαΐα, Εύβοια, Φθιώτιδα, Χαλκίδα, Μαγνησία κ.α.) έδωσαν δυναμικό παρών. Επίσης σημαντική ήταν η συμπαράσταση των εργαζομένων του Μετρό (παρευρέθησαν οι Αντώνης Σταματόπουλος και Σπύρος Ρεβίθης, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Σωματείου ΣΕΛΜΑ), των συναγωνιστών του Επαμ, του "ΕΝΑ μέτωπο" και άλλων συλλογικοτήτων και απλών κατοίκων που μας ενίσχυσαν με την παρουσία τους. 

Εκτός από τους αλληλέγγυους θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τους δικηγόρους της νομικής μας ομάδας (Βασίλης Παπανικολαόυ, Βαρβάρα Βολτέα, Αλέξανδρος Λάμαρης, Χρήστος Λιαρομμάτης) οι οποίοι ανιδιοτελώς στέκονται στο πλευρό μας όλον αυτόν τον καιρό. 
Σε όλη τη διαδρομή μας συνόδευαν 1 τζιπ της ΟΠΚΕ, 1 κλούβα των ΜΑΤ ,  4 μοτοσυκλετες της ΔΙΑΣ καθώς και ασφαλίτικα οχήματα.
Η δίκη αναβλήθηκε για μία ακόμη φορά για τις 31-03-14. Αν νομίζουν πως θα μας κουράσουν γελιούνται. 
Τους υποσχόμαστε ότι σε κάθε δίκη θα δίνουμε ακόμη πιο δυναμικό παρών καθώς μας διακρίνει επιμονή και αποφασιστικότητα η οποία πηγάζει από το δίκιο του αγώνα μας.

Όλοι μαζί μέχρι την ανατροπή! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Τα ΜΑΤ σε παράταξη με το που αρχίζουν να καταφτάνουν οι πρώτοι συναγωνιστές.
Άφιξη πούλμαν με συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, του Επαμ και άλλους αλληλέγγυους.


Το προαύλιο των δικαστηρίων πλημμυρίζει από κόσμο


Η μεγάλη σημαία του Κινήματος Δεν Πληρώνω ανεμίζει στον παραλιακό δρόμο του Κιάτου.

4 από τους διωκόμενους συναγωνιστές (από αριστερά Β.Παπαδόπουλος, Μ.Λεκάκου, Κ.Γιαννόπουλος, Π.Σκάρος)

Και οι εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ (πρόεδρος Αντώνης Σταματόπουλος, αντιπρόεδρος Σπύρος Ρεβύθης) στο πλευρό των διωκόμενων συναγωνιστών. 

Φισούνες, ασπίδες και αλεξίσφαιρα για την φύλαξη των κτιρίων από τους συναγωνιστές που μάχονται για τα αυτονόητα και Συνταγματικώς κατωχυρωμένα δικαιώματα του λαού.

Και το ΕΝΑ μέτωπο στο πλευρό μας.















 































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου