Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Νίκησε ο Νίκος Ρωμανός! Ατακτη κυβερνητική υποχώρηση (Βίντεο)

Ατακτη κυβερνητική υποχώρηση μετά την παλικαρίσια επιστολή του Νίκου Ρωμανού στα εξουσιαστικά θρασίμια. 
«Εγώ από την πλευρά μου συνεχίζω, προσπερνάω την οποιαδήποτε πιθανότητα να κάνω πίσω και απαντάω με ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΗ ΝΙΚΗ Ή ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Σε κάθε περίπτωση αν το κράτος με δολοφονήσει με την στάση του, ο κύριος Αθανασίου και η παρέα του θα μείνουν στην ιστορία ως μια συμμορία δολοφόνων, ηθικοί αυτουργοί σε βασανισμό και δολοφονία πολιτικού κρατουμένου», έγραψε μεταξύ άλλων σε...

κείμενο του όταν απορρίφτηκε το δίκαιο αίτημα του από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Και ενώ μόλις χτες ο υπουργός Δικαιοσύνης μας παρουσιαζόταν «αναρμόδιος», πριν λίγο όπως μας ενημερώνει ο Χασαπόπουλος στο βίντεο που παραθέτουμε, «ανακάλυψε» ότι μπορεί να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία και να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα του νεαρού αναρχικού.

Αναμένεται μέσα στην μέρα ο Αθανασίου να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις «για την νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να ξεπεραστεί το αδιέξοδο», ακούμε στο σχετικό ρεπορτάζ.
Κι αυτή είναι η ουσία. Ο αγώνας κύρια του Νίκου Ρωμανού αλλά και του κύματος αλληλεγγύης δικαιώθηκε. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται για κυβερνητικές «ευαισθησίες» είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
Ποιον μπορεί να πείσουν ότι υπήρχαν προθέσεις από τα κόμματα της συμπολίτευσης να βρεθεί λύση στο αυτονόητο που διεκδικούσε ο απεργός πείνας αναρχικός όταν μόλις χτες ο υπουργός δικαιοσύνης παρουσιαζόταν στις τηλεοπτικές οθόνες λέγοντας ότι αυτός δεν έχει καμιά δυνατότητα παρέμβασης γιατί «δεν είναι αρμοδιότητα. του υπουργού» να πάρει εκπαιδευτικές άδειες, ο Ν. Ρωμανός,  … υπάρχουν «θεσμοθετημένα όργανα γ’ αυτό» μπλα μπλα και σήμερα του ήρθε «επιφοίτηση» για «νομοθετικές πρωτοβουλίες; 

Υ.Γ. Η φοίτηση μέσω τηλεδιάσκεψης που ακούγεται είναι μπαρούφα, Όπως δήλωσε σε ιστοσελίδα ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας και συγκεκριμένα στο Τμ.Διοίκησης Επιχειρήσεων Μονάδων Υγείας, όπου επρόκειτο να φοιτήσει ο Ν.Ρωμανός. δεν υπάρχει κανένας τρόπος αυτή τη στιγμή για να μπορέσουν να ξεκινήσουν μαθήματα μέσω «τηλεδιάσκεψης». «Χρειάζεται ολόκληρη τεχνολογική υποδομή. Για να γίνει αυτό που προτάθηκε θα πρέπει επίσης να έχουμε στο ΤΕΙ με κάθε μέρα έναν ειδικό τεχνικό πληροφορικής, να τοποθετήσουμε μηχανήματα και να είμαστε “συνδεδεμένοι” όλη μέρα με τη φυλακή», τόνισε και πρόσθεσε:  «Ο χώρος του ΤΕΙ είναι ένα ζωντανό κύτταρο. 
Ως φοιτητής ο κ.Ρωμανός, θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να συζητά με τους καθηγητές, να αλληλεπιδρά με τους  συμφοιτητές του. Δεν αρκεί μόνο να διαβάσει και να δώσει εξετάσεις».




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου