Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΛΣΤΑΤ το Κίνημα Δεν Πληρώνω

Παρόν το Κίνημα Δεν Πληρώνω με αντιπροσωπεία του στη σημερινή στάση εργασίας των εργαζομένων της ΕΛΣΤΑΤ μεταξύ των οποίων βρίσκονται και συναγωνιστές του Κινήματος. 

Η Μαργαρίτα Αργυριάδου, ο Αχιλλέας Μανιάτης και ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω, παρευρέθηκαν κατά τη 2ωρη στάση εργασίας, που έγινε ενάντια στον αυταρχισμό του Προέδρου της Αρχής, κ. Γεωργίου. 

Στη συγκέντρωση που έλαβε χώρο στην είσοδο της ΕΛΣΤΑΤ,  χαιρέτισαν το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ο Συριζα, οι ΑΝΕΛ και το ΕΠΑΜ.

Ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στους συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, που πάντοτε δίνουν το ΄παρών΄ στους αγώνες των εργαζομένων. 

Αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, ΑΝΕΛ και ΕΠΑΜ ζήτησε να συναντήσει τον πρόεδρο κ. Γεωργίου, ο οποίος ακόμη μία φορά επιβεβαίωσε τις αυταρχικές του αντιλήψεις, μη δεχόμενος τη συνάντηση αυτή.
Μάλιστα σε ένα δείγμα του γραφειοκρατικού κυνισμού και υπεροψίας, ζήτησε οι ως άνω αντιπρόσωποι των κομμάτων να του υποβάλλουν υπόμνημα (!!) με τις απόψεις τους ...





Περισσότερα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου